СподелиБългарската звезда Нина Добрев, станала известна с ролята си в

...
СподелиБългарската звезда Нина Добрев, станала известна с ролята си в
Коментари Харесай

Интригуващата връзка на българската холивудска звезда Нина Добрев и Шон Уайт

Сподели
Българската звезда Нина Добрев, станала известна с ролята си в телевизионния сериал „ Дневниците на вампира “, от няколко години е в постоянна връзка с американския троент олимпийски първенец по сноуборд Шон Уайт.

 
View this post on Instagram
 

Макар че, двете звезди се намират на едно и също събитие през 2012, те се срещат публично едвам през 2019 година по време на работна вечеря след семинар във Флорида.  

„ Всъщност не знаех нищо за нея “, признава по-късно Уайт пред списание PEOPLE. Когато няколко души от личния състав на ресторанта се доближават, Уайт предположил, че ще изискат да се снимат с него. За негова изненада групата в действителност се насочила към звездата от „ Дневниците на вампира “ и попитали: „ Можем ли да се снимаме… с нея? “ А аз си мислех: „ Какво става? Какво се случва? “ Всъщност беше доста смешно “, спомня си Уайт..

В края на февруари 2020 година Уайт и Добрев разгласяват обособени фотоси, до момента в който се любуват на сафари в Южна Африка. Досетливите почитатели обаче, бързо схващат, че двойката е била на едно и също място цяла седмица. По-късно излиза наяве, че Добрев е снимала кино лентата “Redeeming Love ” и е поканила Уайт да я посети на снимачната площадка.

„ Така в действителност стартира връзката ни. Това е нещо, което споделяме. И двамата обичаме да пътуваме “, споделя Уайт пред US Weekly. 

След няколко месеца, двойката афишира връзката си публично в Instagram със фотоси, на които се вижда, по какъв начин Добрев подстригва Уайт по време на коронавирус локдауна.

 
View this post on Instagram
 

Като някогашен олимпийски първенец сноубордът играе голяма роля в живота на Уайт. За благополучие, Нина Добрев кара ски и сноуборд още 8 – 9 годишна, споделя самата тя.

„ Мисля, че той (Уайт) беше  сюрпризиран, когато отидохме дружно да караме сноуборд за първи път. Той очакваше да ме чака, а се случи тъкмо противоположното. Аз го изпреварих “, споделя Добрев.  

Уайт също удостоверява пред Us Weekly, че актрисата е „ надарена “ на сноуборда.

 
View this post on Instagram
 

От началото на връзката им, двойката постоянно споделя с почитателите си фотоси и видеа в Instagram, изключително по време на Зимните олимпийски игри през 2022 година, в който Уайт взе участие. Добрев се оказа най-големият почитател на сноубордиста по време на подготовката за последното му олимпийско показване.

„ Нина ме поддържаше от самото начало и беше толкоз невероятна ”, споделя Уайт пред PEOPLE през януари 2022 година „ По време на пандемията тя беше моят избавител – в действителност направи този интервал от живота ми специфичен. “

След Олимпийските игри в Пекин през 2022 година Уайт описа пред PEOPLE за поддръжката, която Добрев му е оказала и за цялата им „ красива връзка “, до момента в който той е упражнявал за огромното събитие.

„ Нина е невероятна. Какво въздействие оказва върху живота ми. Тя освен управлява личната си кариера, личния си свят, фирмите, в които взе участие и нещата, които продуцира. Тя ме държи на същия висок стандарт, което и е толкоз прелестно да я имаш за сътрудник. “

След “пенсионирането ” на Уайт, през 2022 година двойката намира от ден на ден време да пътува и да обиколя света. Наскоро в Инстаграм се появиха фотоси на двамата от Малдивите, Мексико и Коста Рика.

 
View this post on Instagram
 

 

Част от текстът е оповестен в

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР