Скандалната моделка Цеци Красимирова стана дясната ръка на мъжа си

...
Скандалната моделка Цеци Красимирова стана дясната ръка на мъжа си
Коментари Харесай

Цеци Красимирова шефка на завод за марихуана в Барселона, изкарва милиони и наема българи СНИМКИ

Скандалната моделка Цеци Красимирова стана дясната ръка на мъжа си - мултимилионера Майкъл Струмейтис, и към този момент може да се похвали с първия си цех в Барселона.

Той е част от могъщата империя на брачна половинка й, която се занимава с производството на органични аграрни торове и марихуана за медицински цели, като годишния оборот на компанията му е над 110 млн. $.

Роденият в Илинойс предприемач настойчиво популяризира продукцията си в "Инстаграм ", като постоянно театралничи с джойнт в ръка. Затова е прочут и с прякора си Краля на марихуаната, написа "Галерия ".

Това е първият им цех за произвеждане на органични аграрни торове от ново потомство, оборудван с най-новите машини, като инвестицията е сериозна и е за милиони.

Цеци притегля в екипа си и българи, с които се познава от години и по тази причина им предлага апетитната и добре платена работа в компанията. В същото време скандалната моделка и Майкъл стъпват и на македонския пазар до края на годината. Те отварят свое посланичество там, тъй като в страната към този момент одобриха закона за заверка на здравната марихуана.

Цеци пусна и собствен фешън бранд с напълно спортни облекла, към този момент само за американския пазар. Повечето продукти са с логото или името на тяхната компания за канабис и радостни картинки, които са мощно повлияни от тревата. Дамските и мъжките тишърти вървят по 38 $, суитшъртите - по 64, спортните долнищата - по 34, а шапките - по 24. Марката й е нова, само че към този момент се харчи като топъл самун оттатък океана и Красимирова счита да я пусне и на европейския пазар следващата година.

Тя снима календар за компанията на мъжа си на Азорите, като ангажира единствено родни топ моделки от „ Ивет модерно " и всички бизнес сътрудници на империята им ще го получат за Коледа като комплимент, прибавя "Галерия ".

Миналата година Цеци и Майкъл направиха риалити за марихуаната, което се излъчи по „ Амазон " в чужбина и в което спечелилият си потегли с 1 милион $.

Семейството приготвя и документален филм за съветския президент Владимир Путин и други огромни международни водачи за Нетфликс, само че поради пандемията лентата ще излезе следващата година.

Покрай бизнес начинанията си Цеци намира време и за околните си хора в България, тъй като неотдавна се прибра у нас за рождения ден сестра си Даниела.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР