Актрисата Мег Райън напоследък рядко се появява публично, но не

...
Актрисата Мег Райън напоследък рядко се появява публично, но не
Коментари Харесай

Страшни СНИМКИ: Прочутата актриса Мег Райън е напълно обезобразена

Актрисата Мег Райън в последно време рядко се появява обществено, само че не отхвърли покана за церемония вечеря, която неотдавна се организира в Лос Анджелис. 59-годишната актриса мина по аления килим с внушителна рокля с флорални претекстове, само че лицето й беше това, за което всички шушукаха.

Въпреки елегантната си визия, гостите нямаше по какъв начин да не виждат „ замръзналото “ и „ пластмасово “ лице на актрисата.



Години наред се приказва, че кариерата на тази в миналото обичана звезда се проваля, откакто Мег е обезобразена от голям брой естетически процедури, само че тя в никакъв случай не разяснява сходни изказвания. Днес Райън, която в миналото бе същински секси, в действителност не наподобява на себе си, а филърите и ботоксът евентуално са отговорни за всичко.


"Някога тя можеше да продаде всеки филм с усмивката си, само че през днешния ден към този момент никой не желае да сътрудничи с нея. Тя просто е прекомерно "пластмасова ", се приказва във филмовите среди.


Една от първите й функции е като Бетси в сериала „ Докато свят светува “
През 90-те години Мег е измежду най-популярните актриси и фаворитка от огромните екрани, а международната й популярност е обезпечена от множеството сантиментални комедии, в които се появява.



Една от първите й функции обаче е в сериала „ Докато свят светува “, където е в ролята на Бетси. В един миг известната актриса среща магията на козметичната хирургия и през днешния ден, на прага на 60-те си години, е съвсем неузнаваема. Ботоксираното й лице й коства все по-редки задължения в Холивуд, само че това не я стопира да ляга под ножа все по-често. Личният й живот също не е доста блестящ, написа.

Райън се развежда с артиста Денис Куейд през 2001 година, а са дружно от 1991 година и имат наследник Джак. Година по-късно, когато разводът й е финализиран, тя стартира връзка с сътрудника си Ръсел Кроу, който среща на снимачната площадка на кино лентата „ Доказателство за живот “ през 2000 година, до момента в който към момента е омъжена. И макар че в обществото има спекулации, че Мег е изневерила на брачна половинка си с Кроу, актрисата отхвърля това и разкрива пред медиите, че повода за развода им е изневярата на Куейд. Мег и Ръсел не устоят дълго и се разделят единствено след осем месеца.

След любовните провали, Райън осиновява щерка си Дейзи, която не се демонстрира доста на обществени места, а няколко години по-късно стартира връзка с музиканта Джон Меленкамп, който напуща брачната половинка си Илейн Ъруин след 19 години брак. Двойката афишира годежа си през 2017 година и се твърди, че са се оженили скрито, макар че никой от двамата не го удостоверява. След 8 години връзка, към края на 2019 година, Мег скъса с музиканта и от този момент няма вести за любовния й живот.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР