След като в понеделник Honda представи новото поколение CR-V, сега

...
След като в понеделник Honda представи новото поколение CR-V, сега
Коментари Харесай

Запознайте се с новата Honda ZR-V

След като в понеделник Honda показа новото потомство CR-V, в този момент японската компания сподели нов кросоувър с сходното моделно название ZR-V. Въпреки, че това е нов модел за Honda, в действителност колата към този момент ни е позната от Северна Америка, където същата се продава с означението HR-V. Към момента ZR-V се предлага в китай и Япония, само че при започване на идната година ще се появи и на европейския пазар, където ще се нарежда сред HR-V и CR-V.
`Запознайте

Цялостната форма на новия модел е сходна на тази на HR-V, само че с разнообразни предни светлини с LED технология и огромна решетка в средата на предната ризница. Под нея има още един отвор и два въздуховода в двете страни на бронята. В задната част откриваме транспарантни светлини, още веднъж с LED технология, както и спортно изглеждащ дифузьор с огромни трапецовидни накрайници в двете страни.
`Запознайте

Интериорът е еднакъв с този на новото CR-V с дребни разлики в централната подпора, където класическият скоростен лост е отстъпил мястото си на бутони за промяна на предавките. В средата на таблото откриваме екран за инфотеймънт системата, както и различен екран пред лидера.
`Запознайте

Японската версия на ZR-V получава 2.0-литров бензинов мотор с хибридна технология с мощ от 158 конски сили, който верояно ще забележим и в Европа. Задвижването се предава към четирите колела, като евентуално с течение на времето ще забележим още един бензинов мотор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР