След като Twitter започна да тества функцията Circle по-рано този

...
След като Twitter започна да тества функцията Circle по-рано този
Коментари Харесай

Twitter пуска функцията Circle

След като Twitter стартира да тества функционалността Circle по-рано този месец с лимитирана група консуматори, в този момент обществената мрежа стартира да я популяризира за повече консуматори. Функцията разрешава на потребителите да изпращат туитове до съответна група хора, а не до целия Twitter.

В момента не е ясно какъв брой хора сега имат достъп до Circle, а съгласно представителят на Twitter Джоузеф Нунес, функционалността към момента е в тестови развой.

Потребители, които желаят достъп до Twitter Circle, би трябвало да актуализират приложението си Twitter. Когато стартират да пишат туит, ще видят падащо меню в горната част, от което могат  да изберат Twitter Circle, с цел да лимитират своя туит до определена публика, или могат да натиснете Edit, с цел да прибавят или отстранен хора от своя кръг. Twitter няма да уведомява потребителите, в случай че ги прибавя или отстранява.

В кръга си всеки позлватек може да добави до 150 консуматори, без значение дали го следват или не. Потребителите в този кръг ще видят отметка, добавена към туитовете. Туитването за тези хора е съвсем като да имате частен акаунт, единствено че приватизира избрани туитове, вместо да лимитира достъпа до целия профил.

Хората в кръга няма да могат да ретуират нищо, само че въпреки всичко могат да изтеглят туитовете. Също по този начин е значимо да се имат поради, че насоките на общността на Twitter не престават да важат, даже в случай че изпращате своите туитове на по-малка публика.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР