След като Том Ханкс излезе в защита на известни деца,

...
След като Том Ханкс излезе в защита на известни деца,
Коментари Харесай

Хейли Бийбър е горда като „nepo baby”

След като Том Ханкс излезе в отбрана на известни деца, работещи в Холивуд, стана ясно, че очевидно не сте никой, в случай че не сте по този начин нареченото „ nepo baby “.

Hailey Bieber steps out in a 'Nepo Baby' t-shirt amid viral debate
— NowMyNews (@NowMyNews)
Разговорите за непотизма в развлеченията доближиха връх предишния месец, откакто списание New York разгласява задълбочено проучване на това събитие.

" Nepo baby " e нов термин, употребен в Съединени американски щати за децата на звездите, които превзеха шоубизнеса. Всички се питат дали триумфът им се дължи на гений или наследствени подкрепи.

Наскоро самата Джейми Лий Къртис призна, че фамилните ѝ връзки са помогнали на нейната кариера. Родителите ѝ са звезди от Златния век на Холивуд. Майка ѝ Джанет Лий взе участие в „ Психо “, а татко ѝ Тони Къртис в „ Някои го избират горещо “. Преди години Джейми Лий Къртис сама признава, че е „ буги принцеса от Ел Ей “ и в никакъв случай не е работила в действителност. 

Тези дни Хейли Бийбър, която е брачната половинка на Джъстин Бийбър и щерка на Стивън Болдуин, беше видяна на паркинг в Лос Анджелис, облечена с дънки и тениска, украсена с доста модерната фраза „ Nepo baby ”.

Plz be original
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР