След като суровините започнаха отново да носят печалби през 2016

...
След като суровините започнаха отново да носят печалби през 2016
Коментари Харесай

Прогнозата на Saxo Bank за пазарите на суровини през първото тримесечие

След като суровините започнаха още веднъж да носят облаги през 2016 година, би трябвало да се разчистят редица трудности, с цел да продължи този развой и през 2017 година, и едно от значимите ще бъде способността на производителите на нефт да изпълнят обещаните и нужни съкращения за възобновяване салдото на пазара.

Индексът за първични материали на Блумбърг се върна към облага през 2016 година за първи път от шест години насам. Тъй като отразява придвижването на съществени първични материали, по една трета от тях в енергетиката, металите и земеделието, растежът се концентрира в индустриалните метали и енергийните източници. Необходимо е да бъдат преодолени сполучливо редица трудности, с цел да продължи това показване и през 2017 година

Доналд Тръмп ще стане президент на Съединени американски щати на 20 януари и пазарът ще следи деликатно по какъв начин той възнамерява да съживи растежа на Съединени американски щати. Независимо, че Тръмп може да бъде сполучлив в представянето на политики, ориентирани към напредък, рискът от започване на комерсиална война, изключително с Китай, носи със себе си риска от попречване на световния напредък и търсенето на първични материали.

Когато става въпрос за премерване на вероятностите за търсене на първични материали, Китай получава огромно внимание, както нормално. Надигащата се борба против замърсяването, която през декември като че ли излезе отвън надзор в северен Китай, съчетана със страхове във връзка с валутата и ликвидността, има капацитета да понижи растежа и последващото повишаване на търсенето, изключително на индустриални метали.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР