След като служители на конкуренцията в Обединеното кралство заявиха, че

...
След като служители на конкуренцията в Обединеното кралство заявиха, че
Коментари Харесай

Как наистина работи мултимилиардният съюз на Microsoft с OpenAI

След като чиновници на конкуренцията в Обединеното кралство обявиха, че се готвят да проверяват мултимилиардния съюз на Microsoft с OpenAI предходната седмица, основаната в Сан Франциско започваща компания тихомълком направи смяна в своя уеб страница.

След като по-рано софтуерният колос беше разказан като „ миноритарен притежател “ в OpenAI, формулировката беше изменена през уикенда, с цел да опише Microsoft като притежаващ единствено „ миноритарен стопански интерес “.

Разликата може да се окаже решаваща, защото антитръстовите органи се пробват да хвърлят светлина върху най-гледаното — само че минимум разбрано — партньорство в Силиконовата котловина.

Надигащото се следствие идва след началото на изкуствения разсъдък – up беше обхванат от безпорядък предишния месец. Главният изпълнителен шеф Сам Алтман беше уволнен от борда на OpenAI, единствено с цел да бъде възобновен дни по-късно след напън от страна на чиновниците и вложителите на AI компанията, в това число шефа на Microsoft Сатя На...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР