След като премиерът Николай Денков заяви по-рано днес, че няма

...
След като премиерът Николай Денков заяви по-рано днес, че няма
Коментари Харесай

Гавра на фона на смъртта! Искат по 200 евро на всеки, решил да се прибере от Израел в България

След като министър председателят Николай Денков съобщи по-рано през днешния ден, че няма информация за български превозвачи да са желали по 200 евро на човек за евакуация от Израел, от Министерството на външните работи потвърдиха това. Наши сънародници в Израел дефинираха това като нечовешко, написа Лупа.
В свое прессъобщение от Външно министерство осведомят, че довечера всеки искащ да напусне страната ще може да го направи с под наем полет Тел Авив – София.
Цената на билета на човек е 200 евро, като в нея се включва и един брой чекиран багаж, до 23 кг.
Ето я и цялостната информация за полета, оповестена от Министерство на външните работи:
Министерството на външните работи осведоми искащите да изоставен територията на Държавата Израел български жители и членове на техните фамилии (съпруг/съпруга и деца до 18 г.), че на 13.10.2023 година, след 20:00 ч., ще бъде изпълнен под наем полет Тел-Авив – София.
Цената на билета е 200 евро, с включен един брой чекиран багаж, до 23 кг.
Желаещите да закупят самолетни билети български жители, следва да заявят това на имейл:, за приемане на спомагателни инструкции. В имейла следва да бъдат изпратени трите имена на всички пътуващи на латиница, ЕГН и копие на чуждестранен паспорт.
В Посолството на Република България в Тел Авив действат два телефона за незабавна връзка, с които жителите могат да се свързват непрекъснато.
+ 972 54 764 0089
+ 972 54 595 4379
Данни за българските лица, намиращи се на територията на Израел, могат да бъдат изпращани и по електронен път на, както и на Ситуационния център в Министерство на външните работи на имейл: и на телефони:
+359 2 948 24 04
+359 2 971 38 56
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР