След като по време на тазгодишното изложение в Париж на щанда

...
След като по време на тазгодишното
изложение в Париж на щанда
Коментари Харесай

Лимитирана серия Sandero Stepway Escape за Франция

След като по време на тазгодишното изложение в Париж на щанда на Dacia бяха представени трите истински разработки на тематика Sandero Stepway, част от състезанието на марката, в този момент от компанията оповестиха и крайния победител в надпреварата- Sandero Stepway Escape.

Новото попълнение в гамата Dacia Very Limited Edition е дело на Флора Джеймс и то ще бъде пуснато в лимитирана серия от 400 единици, след като за него са дали своят вот (интернет потребители и гости на салона в Париж) съвсем 38 000 индивида.

“Състезанието Dacia Very Limited Edition демонстрира млади гении и предложи уникални дизайн решения за Sandero Stepway. Това беше едно събитието, което беше посрещнато доста добре от общността, която, както постоянно, беше доста дейна и гласува съществено в интернет, с цел да избере своя желан дизайн ”, коментира Сандрин Паралю, старши бранд управител на Dacia Франция.

В тазгодишното издание на състезанието Dacia Very Limited Edition, с гласовете си, са се включили повече от 100 000, а спечелилият Sandero Stepway Escape ще бъде разполагаем във Франция до края на следващата година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР