След като по-рано през годината финализирахме процеса за безхартиен документооборот

...
След като по-рано през годината финализирахме процеса за безхартиен документооборот
Коментари Харесай

Община Банско продължава дигитализацията на работните процеси


След като по-рано през годината финализирахме процеса за безхартиен документооборот на входяща, вътрешноведомствена, изходяща преписка и административни услуги, насочихме внимание и към вътрешните процеси по цифровизация в областта на човешките запаси. В тази връзка дигитализирахме електронни досиета на всички чиновници в администрацията. По този метод с няколко клика можем да намерим цялостната информация, която ни е нужна за всеки чиновник без да е нужно да я търсим в хартиеното досие.

Също по този начин, преди дни стартирахме и опцията за електронно заявяване на отпуск от чиновниците в администрацията. С тези нововъведения реализираме електронно документиране, надеждно предпазване и напълно електронна връзка сред управление и отдели, ясна проследимост и повишение на контрола при ръководството на аминистрацията.
Прозрачността и надеждността на процесите води до по-ясна отчетност и наблюдаване, което подсигурява естественото действие и ръководство на човешките запаси в администрацията.
Управленската отговорност, обвързвана с положително ръководство, правомерност и бистрота са свързани с построяването на положителни и надеждни системи, каквато ние продължаваме да построяваме и надграждаме.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР