След като Pavell пусна самостоятелната си песен Топъл чай“, сега

...
След като Pavell пусна самостоятелната си песен Топъл чай“, сега
Коментари Харесай

Venci Venc’ се изповяда в нова песен

След като Pavell пусна независимата си ария „ Топъл чай “, в този момент музикалният му сътрудник Venci Venc’ изненадва със собствен личен прочувствен план - „ Аз или нас “.

„ Това парче е родено от откровена страст и миг на горест. Често отвръщаме на индивида до нас с дебелоглав и безмълвие, а това не е формула за благополучие. Мислим си, че наказваме някого, а в действителност наказваме себе си. В „ Аз или нас “ има обич и вяра, най-малко за мен изборът е явен. Много ми е скъпа тази ария “, споделя той.

По музиката на „ Аз или нас “ Venci Venc’ работи с братята Пламен и Иво Добреви, които към този момент се утвърдиха като едни от най-хубавите млади създатели у нас, изключително откакто си поделиха с Pavell & Venci Venc’ премията за най-хубава ария за „ Не бих могъл “, с присъединяване на Любо Киров. Pavell също се включва във завършването на продукцията на новото парче на Venci Venc’.

Видеото към „ Аз или нас “ е снимано покрай село Гургулят, на 40 километра от София, под забавните форми на монумент на културата. Няколко часа преди фотосите Venci Venc’ се разделя с косата си и в клипа се появява напълно друг.  

В момента Pavell & Venci Venc’ завършват идващия си взаимен план, който ще излезе до края на годината.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР