След като направи своето голямо завръщане още в началото на

...
След като направи своето голямо завръщане още в началото на
Коментари Харесай

Завръщането на правата кожена пола с тези 7 елегантни стайлинг идеи

След като направи своето огромно завръщане още при започване на септември, като с изключение на посредством дънки, го носим под формата и на рокли, якета и даже прави дълги поли, пристигна ред и на кожата. Но с изключение на класики като biker jacket и кожен панталон, тази есен измежду street style вдъхновенията от Седмиците на модата се открои черната кожена пола. Най-често тя е права, с дължина под коляното и от време на време има цепка. От пръв взор ще видите по какъв начин този модел елементарно може да стане част от ежедневната офис визия, тъй като стои извънредно елегантно с риза (независимо дали е бяла, черна или в принт), както и с топ и.

Но да не забравяме и за меките и топли, с които също се получават доста изискани съчетания за студените месеци. Правата пола вид „ молив “ е най-добре да се носи на ток – било то чифт стилето или високи ботуши. Не ви предлагаме боти с височина към глезена, тъй като те съкратяват краката и по този начин се губи изящния контур, който другояче дава тъкмо тази пола.

Можете да изберете и по-разкроен модел, в случай че не обичате тесни облекла, който ще стои също толкоз елегантно, само че пък разрешава съчетание с по-грубия вид мокасини и даже бели кецове.
               

Не е наложително полата да е черна, макар че тя най-лесно се съчетава. Въпреки това има модели в топли кафяви тонове или цвят каки, които също могат да добавят отлично есенния ви дрешник.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР