След като миската Джулиана Гани хвърли бомбата, че продуктите и

...
След като миската Джулиана Гани хвърли бомбата, че продуктите и
Коментари Харесай

Стинг води готвача си в Пловдив заради Джулиана Гани

След като миската Джулиана Гани хвърли бомбата, че продуктите и храната предлагана от пловдивската компания „ Здравословно меню “, по-точно ресторант Аморе, благосъстоятелност на Найден Кехайов, са цялостен отпадък, се роди нов анекдот в града под тепетата.

Тази история достигнала до слуха на Стинг, който скоро ще изнесе два концерта в Пловдив. Музикантът схванал, че може да попадне на храна сходна на тази, каквато се предлага в пицария „ Аморе “, по тази причина решил за гостуването си в Пловдив, да докара личен началник готвач, който ще подготви обичаните му ястия с най-висококачествени български артикули.

Припомняме, че Джулиана показа с почитателите си в обществената мрежа, че е разочарована от съдействието си със „ Здравословно меню “. Двамата си със брачна половинка си популяризираха храните на компанията, само че прекратиха контракта със скандал, откакто Кехайов заплашвал силиконката с компромати. Тя пък не му остана длъжна и отвърна на удара:

„ Ще кажа единствено, че сякаш „ здравословната храна “, която ни доставяше Найден беше цялостен отпадък. Много постоянно престояла. Явно той си е мисли, че като ни я дава гратис сме някакви свине, които можем да ядем и отпадъци. Истината е, че ние си спазихме ангажимента и всеки ден публикувахме реклама на страниците си във фейсбук, а храната отиваше в кофата за отпадък, защото и кучето не искаше да я яде. Това го споделям в този момент, тъй като не желаех да сътворявам конспирация и спорове до приключване периода на ангажимента ни. Не разбирам такива хора. Докато имаше интерес от нас бяхме положителни, в този момент ще ме плаши с „ кирливите ми ризи. Като съм толкоз кофти за какво ме избра за рекламно лице? Не се ли опасява, че ще се компрометира с човек като мен? Може би тъй като се навих да се хвана за хорото без стотинка. Това ще ми е обеца на ухото “, сподели Джулиана.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР