След като комикът Пийт Дейвидсън си позволи да се изгаври

...
След като комикът Пийт Дейвидсън си позволи да се изгаври
Коментари Харесай

Ариана Гранде отмъщава на бившия с песен

След като комикът Пийт Дейвидсън си разреши да се изгаври с някогашната си избраница Ариана Гранде в ефир, тя реши да му отвърне с ария.

„ Благодаря, идващият! “, това ще е името на новия сингъл на поп сензацията, като тя даже загатна, че може да прерасне в цялостен албум.

Заглавието се появи първо като фраза в обществените мрежи, която чаровното миньонче написа по време на епизод на хумористичното предаване Saturday Night Live, в което 24-годишното момче е сценарист и артист.

След раздялата им той си взе серия отмора, само че завръщането му обаче бе белязано от смешки по отношение на изпълнителката на No Tears Left To Cry, въпреки той да не загатна името ѝ нито един път.

„ Какво се случва? Премахвам доста татуировки, занимателно е. “, съобщи той. Причината – Пийт си татуира няколко изображения в чест на Гранде. Дейвидсън даже увековечи на врата си Плейбой зайче, защото чаровната брюнетка е известна като обожател на този знак.

Пийт не пропусна да вмъкне и че си търси ново жилище, защото прекара последните месеци в дома на певицата.

Малко откакто написа „ Благодаря, идващият! “ в Туитър, певицата изтри коментара. През последните дни обаче тя пуска фрагменти от текст на ария, която очевидно ще носи това име.

„ Имам толкоз доста обич, толкоз доста самообладание. Взех си поука от болката и се оказа ужасно. Обичах и изгубих, само че виж какво имам и на какво ме научи. И по тази причина ти споделям: благодаря, идващия “, написа в Туитър Ариана.

Припомняме, че певицата върна диамантения пръстен предишния месец. Искрата сред 25-годишната хубавица и Дейвидсън пламна през май, незабавно след краха на връзките ѝ с рапъра Мак Милър, който ни напусна след свръхдоза през септември.

Именно загубата на някогашната ѝ муза е една от аргументите певицата да се бори с депресията и да анулира сватбата си, споделят нейни близки.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР