След като изредихме 10-ина вълни на епидемията, редно е нещата

...
След като изредихме 10-ина вълни на епидемията, редно е нещата
Коментари Харесай

5-G-Point: 10-те вълни на ваксинацията

След като изредихме 10-ина талази на епидемията, в реда на нещата е нещата да се оправят и да преборим китайския вирус. Никой не ви споделя по кое време ще може да се ваксинирате, даже да сте софийски персонален доктор, тъй че почти ще ви дадем ориентир кой след кои следва. Защото и от думите на Щаба едва ли скоро ще се разбере, в случай че все по този начин Борисов нахълтва да ги прекъсва, с цел да се изяснява, че не познава Пеевски и в никакъв случай не са били голи в едно полукълбо.
Ето кой след кого, с цел да сте наясно: 
1. Лекарите и медицинския личен състав, дето получиха по 1000 лева над заплатата. Те не съществуват, по тази причина е най-лесно да се почне от тях и да се вдигне доверието към имунизирането.
2. Служителите на първа линия. Касиерите в супермаркетите и дребните магазинчета, по-първа линия от тяхното няма.
3. Половината професори. Тази половина, която желае да натрие носа и да надживее другата половина от 500-те хиляди професори у нас, която твърди, че имунизациите са ненужни и всички би трябвало да изкараме бацила с чай, аспирин и смучейки коренче или грудка от нещо, което сме си изровили в парка.
4. Футболистите от тимовете, които ще вземат участие в европейски шампионати. Ако има по какъв начин около имунизацията да им сипем и каптагон, а да го пишем непряк резултат на допинг-контрола, ще е екстра.
5. Хората, дето имат да вървят в чужбините, в които към този момент е наложително да си имунизиран. При тях може да минем и с подправена записка, че са имунизирани, тъй че като занесат болест там, да кажем: " Хей, имунизациите ви не костват, върнете ни парите. "
6. Възрастните хора. Но единствено тези, които се съгласят да върнат надбавките към пенсиите от последните месеци, тъй като към този момент няма защо да им се дават, избавени са.
7. По-умните антиваксъри, които знаят, че е по-здравословно да се престорят на подчинени, тъй като 5G-то ще изтреби непокорните, пробудените и тези, които обществено отхвърлят да бъдат овчици в ръцете на рептилите.
8. Непослушните деца. Торбалан в Tik Tok ерата не плаши, новите генерации стават все по-нагли и безстрашни. Ако имунизираме пòказно няколко келешчета, другите ще мирясат и ще оставят госпожата по пеене на мира и повече няма да я бият, с цел да си вършат клипчета какви са мощни.
9. Хората, които са отричали имунизациите, само че са се паникьосали, че ще свършат и имат връзки.
10. Хората, които са отричали имунизациите, само че са се паникьосали, че ще свършат и нямат връзки.
 
Автор : Самуил Петканов,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР