След като италианецът Диего Фабрини от Ботошани е смятан за

...
След като италианецът Диего Фабрини от Ботошани е смятан за
Коментари Харесай

В Румъния: Денис Алибек ще премине в Левски

След като италианецът Диего Фабрини от Ботошани е считан за несъмнено ново попълнение на Левски, в този момент още един състезател, подвизаващ се в румънското състезание е спряган за сигурен на " Герена " от локалните медии. Става въпрос за нападателя на Астра (Гюргево) Денис Алибек.

Той към този момент разгласи, че напусне отбора след финала за Купата на Румъния, където ще се изправи против Виторул Констанца.

Според изданието Prosport.ro, Алибек е сигурен за Левски, откакто е бил уверен да отиде там от основния скаут Богдан Патрашку и импресариото Джовани Бекали, който е завзел трансферната власт на " Герена ".

" Тръгвам си след финала за Купата. Ясно е, че в случай че я спечелим, офертите към мен ще завалят. Знаете, че желая да играя още веднъж един до друг с Константин Будеску и треньор да ми бъде Мариус Шумудика, само че не знам дали ще се случи. Скоро ще е ясно къде ще отида ", съобщи Алибек пред изданието.

Нападателят е някогашен състезател на италианските Интер и Болоня, белгийския Мехелен, както и в куп тимове от родината му, в това число Стяуа. Той има 9 мача за националния тим на Румъния, в които е отбелязал един гол. Със северните ни съседи той игра на Европейското състезание през 2016 година
 На
На " Герена " предстоят много промени през лятната пауза

Освен по състава разбърквания ще има и по високите етажи на клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР