След като днес удължиха договора на левия бек Тео Ернандес,

...
След като днес удължиха договора на левия бек Тео Ернандес,
Коментари Харесай

Милан задържа още две от своите звезди

След като през днешния ден удължиха контракта на левия бек Тео Ернандес, в Милан са покрай това да преподпишат с още двама от своите играчи. Става въпрос за крилото Рафаел Леао и халфа Исмаел Бенасер.

Според “Кориере каузи Сера” контрактът на Леао ще бъде възобновен със период до лятото на 2026-а при годишна запалата от 4 млн. евро. Настоящото съглашение на португалския национал е до 2024-а, като сега той получава по 1,4 млн. евро на сезон. През тази акция 22-годишният състезател се показва на високо равнище, като има 26 мача с 9 гола и 6 асистенции. Той е измежду футболистите, на които наставникът Стефано Пиоли разчита най-вече през сезона.

Междувременно, Николо Скира написа, че Бенасер също ще удължи договора си до 2026-а при усъвършенствана годишна заплата от 3,2 млн. евро. Важна детайлност е, че откупната уговорка от 50 млн. евро в сегашния му контракт до 2024-а ще отпадне в новото съглашение. През сегашния сезон 24-годишният алжирец е най-вече със статут на запаса, само че все пак е записал 27 дуела с 1 гол и 1 асистенция.

Въпреки това наподобява все по-малко евентуално клубът да продължи договорите на халфа Франк Кесие и капитана Алесио Романьоли, които изтичат през това лято.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР