След като Благой Георгиев изненадващо се раздели със Златка Райкова

...
След като Благой Георгиев изненадващо се раздели със Златка Райкова
Коментари Харесай

Кой е виновен сега? Златка първа изневерила на Джизъса

След като Благой Георгиев изненадващо се раздели със Златка Райкова и съвсем незабавно подписа брак с по-младата от него Полина, плеймейтката дълго време беше в ролята на жертва на любовно изменничество. Изглежда обаче, че май русокоската първа е поставила рога на Джизъса и напълно не е била толкоз "прецакана " от него.

Наскоро се заприказва, че Златка постоянно изневерявала на Благо, освен това с разнообразни мъже. Правела го скришно, само че уви - средите са дребни и сходни неща се разчуват бързо. Запознати настояват, че гримьорът Цецо Андреев постоянно покривал Райкова пред някогашния футболист и помагал да не се схваща за измяната ѝ.

Оказа се, че Златка се срещнала с актуалната си половинка Карен още при започване на годината, когато беше публично обвързана с Благой, само че това напълно не ѝ пречело да стартира връзки с него, несъмнено, скришно от бащата на детето ѝ. Георгиев обаче разкрил аферата на обичаната си и бързо я заменил с Полина. В момента той е щастливо женен, до момента в който Райкова по-скоро била напът да бъде изглъгана от Карен, защото съгласно някои, единствената причина той да е привързан с нея, е да покаже висок стандарт на живот, какъвто в действителност няма.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР