След изборите на 4 април съм предложил на госпожа Нинова

...
След изборите на 4 април съм предложил на госпожа Нинова
Коментари Харесай

Паргов каза какво ще направи след оставка на Нинова

След изборите на 4 април съм предложил на госпожа Нинова - в случай че подаде оставка, аз да съм първият след нея, само че би трябвало да разтеглим кръга и този Национален съвет. Това би трябвало да се реши на конгрес. Това разгласи ръководителят на Българска социалистическа партия - София, Калоян Паргов, влизайки на основния пленум на Българска социалистическа партия през днешния ден.

Според него едно от решенията, които би трябвало да се вземат през днешния ден, е за привикване на конгрес през септември. На него би трябвало да бъде удължен анализът, който ще направи левицата през днешния ден за представянето си на изборите.

Преди 5 години госпожа Нинова пристигна с рефрен, че ще слуша хората, дано да чуе събралите се през днешния ден извън, добави Паргов. Над 200 социалисти от цялата страна се събраха на „ Позитано ” 20, с цел да упорстват за нов конгрес и отговорност от управлението за загубата на изборите.

" Всички носим отговорност за ситуацията в Българска социалистическа партия, най-много тези, които подкрепихме модела Нинова, който се изчерпа. Той потегли добре, реализира избрани резултати, само че към този момент не е потребен за Българска социалистическа партия. Видяхте, че на два поредни избора ударихме дъното ", сподели ръководителят на Българска социалистическа партия - София.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР