След инцидента с таксиметровия шофьор Христо Йорданов, който беше убит,

...
След инцидента с таксиметровия шофьор Христо Йорданов, който беше убит,
Коментари Харесай

Tаксиметровите шофьори настояват за законови промени след инцидента с фатален край

След случая с таксиметровия водач Христо Йорданов, който беше погубен, след спор на пътя от различен водач, таксиметровите водачи упорстват да се одобряват законови промени, които включват изменение на Наредба 34. С тях ще се подсигуряват безвредни условия на труд за водачите на таксита, уточни пред БНР Красимир Цветков от Националния таксиметров профсъюз.

" Въвеждане на наложителен паник-бутон с връзка със 112 и реагиране от полицията. Техническо застраховане по отношение на опцията за позициониране на колата при положение на проблеми и наложителните видеорегистратори, които да снимат вътре и вън от автомобила. Тамата е от дълго време дискутирана, на няколко пъти сме я дискутирали. На няколко пъти са ни обяснявали по какъв начин и за какво не може да се случи. Смятаме, че може да се случи и е неотложно да се случи, защото това е следващия случай, в който към този момент преля чашата. "

Припомняме, нощес близки и родственици на убития таксиметров лидер стачкуваха на булевардите " Константин Величков " и " Александър Стамболийски " с искане за правдивост и покачване на обвинявания на всички, които са взели участие в случая. През седмицата следва и служебния вицепремиер и министър на превоза Христо Алексиев да организира среща с представители на таксиметровия отрасъл.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР