След филмовия фестивал в Кан, в края на август всички

...
След филмовия фестивал в Кан, в края на август всички
Коментари Харесай

Дрескод черно на червения килим във Венеция

След филмовия фестивал в Кан, в края на август всички погледи се насочват към този във Венеция и изключително към аления килим, поради блестящите тоалети на дамите. Поради стачките в Холивуд обаче фестивалът като че ли е лишен малко от звездния искра, защото доста от актьорите не дойдоха в италианския град. И въпреки всичко на някои им беше разрешено да участват, само че пък и европейските звезди се стараят да допринесат за това фешън ентусиазъм, което постоянно чакаме от този вид събития.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от @styledbyiconicc

Въпреки че видяхме Изабел Юпер в обилен сребрист тоалет, а Бианка Балти в нежно синьо, можем да кажем, че тази година черното доминира на аления килим във Венеция. Моделът Барбара Палвин блесна с рокля на Giorgio Armani, до момента в който Джорджия Мей Джагър носеше модел, отрупан с пайети, на Pinko и сигурно нямаше по какъв начин да остане незабелязана.

Френската именита актриса Фани Ардан също заложи на черното, както и Карла Бруни. Изборът й на облекло, дело на Valentino, сподели за следващ път вродената й дарба да съчетава без изпитание изисканост и храброст. Черната рокля с дръзката си цепка до бедрото съвършено наблягаше изящната й фигура.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от FASHION (@fashionplutus)

Черното доминираше и на специфичната вечер на Джорджо Армани, който провежда охолно ревю, с което отпразнува премията „ Златен лъв “, която получи в границите на 80-тото издание на фестивала. Всички знаем какъв брой мощна и специфична е връзката на Армани и киното, по тази причина нямаше по какъв начин да не бъде маркирана по най-бляскавия метод.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Designs (@world_wide_designes)

 
Звездна поява на Александра Богданска на аления килим във Венеция!

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР