След двугодишно отсъствие поради пандемичните условия, тази година най-после се

...
След двугодишно отсъствие поради пандемичните условия, тази година най-после се
Коментари Харесай

Ferrari-та за 160 милиона евро пострадаха от дъжд

След двугодишно неявяване заради пандемичните условия, тази година най-сетне се състоя едно от най-големите събития на притежатели на Ferrari – Ferrari Cavalcade. Мероприятието събира притежатели на едни от най-ексклузивните модели на марката от целия свят и този път също не направи изключение. Гостите на събитието можеха да се насладят на над 100 от най-редките Ferrari-та правени в миналото, всред които можеше да се открият сред 70 и 80 коли от моделите Monza SP1 и Monza SP2.
От двата модела са направени общо 499 автомобила, като всеки от тях е с цена от към 2 милиона евро. Интересното за моделите от серията Monza е, че не всеки може да се допре до тях. Дори и да разполагат с наличната сума, първо би трябвало да получите покана персонално от Ferrari, с цел да си купите автомобила.
Какво става, обаче, когато на открито завали дъжд? Отговорът на този въпрос схванаха всички присъстващи на тазгодишното издание на Ferrari Cavalcade, откакто пороен дъжд изненада уредниците и гостите на събитието. Моментът бе запечатан от разнообразни видеа, едно които може да видите под този текст./Fakti
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР