След две години и половина публично отсъствие, Делян Пеевски се ...

След две години и половина публично отсъствие, Делян Пеевски се

Обзор с обиколка на талията

След две години и половина обществено неявяване, Делян Пеевски се показа извънредно измършавял пред постройката на ДАНС. Мнозина отбелязаха, че отслабването се дължи на диетата " Магнитски ". Според диетолози, в случай че Пеевски бъде подложен и на диетата " РИКО ", напълно ще се свърши.

Делян Пеевски ще води кандидат-депутатската листа на Движение за права и свободи във Велико Търново. Той беше записан в РИК от регионалния ръководител на партията Гюнай Далоолу.

Впоследствие стана ясно и каква е изборната тактика на Движение за права и свободи в Търново - Далоолу записва Пеевски, Гочоолу раздава 100 оки леб в циганската махала, а Дочоолу раздава вино, ракия и един котел супа в кръчмите.

27 сътрудници на някогашната Държавна сигурност влязоха в инициативния комитет, издигнал Румен Радев за държавен глава. Така Радев беше подсилен мощно от 27 сътрудници на Де Се и от една ДеСи.

Кандидатурите на Луна, Цвета Кирилова, Йоло Денев, Боян Расате, Венци Чикагото, Лупи, Волен Сидеров и други сподели общото равнище на претендентите за държавен глава на България. А единодушието на ректора на Софийски университет проф. Герджиков да бъде повдигнат за държавен глава от видни депутати и кметове на ГЕРБ, както и от други ректори на университети, сподели общото равнище на ректорите в България.

Кандидатите за държавен глава и вицепрезидент проф. Герджиков и подполковник Митева не престават да настояват, че не са претенденти на ГЕРБ и че не познават Бойко Борисов. Двамата би трябвало да бъдат похвалени, въпреки всичко пандемия е - отлично, че носят маски!

Мнозина останаха сюрпризирани от наличието на Николай Младенов в Досиетата " Пандора ". Най-шашардисан макар че бил самият Николай Младенов. В момента, в който видял името си в досиетата, той възкликнал жилнат:

- О-О-Не!

Кирил Петков внесе документ в Конституционния съд, от който излиза наяве, че от 20 август е честен.

Министерство на вътрешните работи откри още 11 служители на реда, били протестиращи младежи. А Харалан Александров откри още 11 протестиращи младежи, били служители на реда.

Българска телеграфна агенция заяви, че 44% от пълнолетното население на Северна Македония е напълно имунизирано. С това македонците за следващ път потвърждават, че нямат нищо общо с българите.

Чуждестранният екипаж на заседналия транспортен съд " Вера Су " беше евакуиран и на негово място се качи български екипаж. Очакванията са с българи на борда корабът да потъне по-бързо и да се свърши с тая тъга.

Канцлерът на Австрия Себастиан Курц подаде оставка, откакто прокуратурата стартира следствие за корупция против него. Бойко Борисов незабавно се обадил на своя другар и му споделил:

- Така е като си нямаш основен прокурор - Курц, бате!

В Германия започнаха договаряния за държавна коалиция " Светофар ".

След изборите в България пък се чака да стартират договаряния за коалиция " Кръстовище " - 4 партии отново ще се карат кой е с преимущество.

Българският народен тим по футбол беше съкрушен с 3:1 от новобранеца в групата Литва и в последна сметка ще пропусне следващо международно състезание.

Вече пети ден (до публицистичното привършване на броя) Красен Кралев мълчи и не поема вина.

 

Автор: Мирослав Милков,

Източник: actualno.com