След драматичното си отпадане от шоуто "Ергенът", Благовеста определено се

...
След драматичното си отпадане от шоуто "Ергенът", Благовеста определено се
Коментари Харесай

Блага съсипа Капитонова с тези думи

След трагичното си отпадане от шоуто "Ергенът ", Благовеста несъмнено се радва на засилено внимание от страна на феновете, а почитателите ѝ се множат с всеки минал ден и неуморно ѝ задават въпроси, свързани с персоналния ѝ живот и присъединяване в риалитито.

Бонбонова от своя страна споделя, че към този момент привиква да я разпознават по улиците и да демонстрират любознание към нея. Тя усърдно дава отговор даже и на най-провокативните въпроси в мрежата, само че един от отговорите несъмнено ни прикова вниманието. На въпроса какво мисли за меркантилното държание на Виктория Капитонова, тя несъмнено не спести рецензията си, като въпреки всичко резервира положителния звук и даже приключи по позитивен метод отговора си. А ето какъв бе той:

 Бонбонова

Блага оправдава мераците на Виктория за скъпи дарове с произхода ѝ и обстоятелството, че е рускиня. Но по-късно прибавя, че въпреки всичко има какво да се научи от държанието на Капитонова, която макар свадите и провокациите си, сега е съвсем на финала в конкуренцията за Виктор и даже се приказва, че тя е една от двете финалистки, които остават до края на шоуто.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР