След днешното изявление на прокурватурата, че са отказали да предложат

...
След днешното изявление на прокурватурата, че са отказали да предложат
Коментари Харесай

Вълна от гняв срещу прокуратурата и „гръмовната каскетна кариера“ на Гешев

След днешното изказване на прокурватурата, че са отказали да предложат договорка на основния обвинен, изтеглил в чували милиони от подправеното строителство на автомагистрали, в главата ми препускат единствено фрази с въпросителни в края.
Извинете, само че в гръмовната си каскетна кариера Гешев не беше ли експерт по покупко-продажби с обвинени? Не бяха ли завършили тъкмо по този начин над 90% от случаите, по които е работил като прокурор? Не слушахме ли записи, в които самият той изкушава със покупко-продажби обвинени? Как по този начин внезапно тази общоприета по целия свят процедура за “пропяване на свидетели” се оказа закононарушение? Докога ще поносим в страната ни една от главните правоохранителни институции да е група за мокри поръчки, която даже не се пробва да крие своите незаконни дейности, а най-нагло ги размахва пред очите ни?
Колко още? Месец? Шест? Година?

Радослав Бимбалов, Фейсбук



Неделна серия от конференции на представителите на държавното обвиняване. Поводът. Разследва се шефът на ГДБОП, който в служебния си кабинет склонявал наблюдаващия прокурор по делото за източване на милионите от парите за Автомагистрала Хемус, в наличието на различен прокурор, проверяващи служители на реда и оперативни служащи. Как си го представяте? Целта била да се дадат гаранции на обвинявания в пране на пари футболен арбитър Колев в подмяна на неговото единодушие същият да опише за схемата и лицата, които я покровителстват. Истината е, че Прокуратурата прави всичко допустимо следствието да не стигне по-нагоре от разносвачите.

адв. Камен Добрев, Фейсбук



Гешев се оплаква!?
А арестуваните от него в ареста за близо 1 година очевидци на прокуратурата по делото КТБ?
А чадъра над Бисер Лазов против лъжливите му показания и фалшифицирани документи - одобрявани като доказателства от неговите прокурори?

Георги Зяпков, Фейсбук



Добре ли разбрах, че прикриватурата не е съгласна обвиненият за милионите от автомагистрала " Хемус " да " пропее " и да разкрие повече?

Христо Комарницки, Фейсбук



Гешев обезверено се пробва да прекъсне веригата на разкритията за парите от Хемус тъй като знаят че ще стигнат до него., до Борисов и Пеевски. Царете на прокукорските сделки с обвинени внезапно се загрижиха за закон?! Обречени са

Илиян Василев, Фейсбук



Да, водим война против пазителите на КОРупционния модел, персонално против теб и ордата цаци и каскетчета не за друго, а с цел да имаме същинско правораздаване, не праСовъдие.
Capisci?

Николай Хаджигенов, Фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР