След днешната тренировка на Черно море треньорът Илиан Илиев определи

...
След днешната тренировка на Черно море треньорът Илиан Илиев определи
Коментари Харесай

Илиан Илиев определи бойците си за мача с Ботев

След днешната подготовка на Черно море треньорът Илиан Илиев дефинира 19 футболисти за утрешното домакинство на Ботев Враца. От групата отпаднаха капитанът Даниел Димов, който се възвръща от интервенция, както и контузените Росен Стефанов и Лъчезар Йорданов.

Аут за дуела са още Петър Иванов, Наско Янков, Калин Георгиев и Ангел Ангелов.

Срещата сред Черно море и Ботев Враца е в петък от 17,00 часа на „ Тича “ във Варна. Цената на билетите за дуела е 9 лв. и ще се продават на касите на стадиона от 15:15 часа в деня на мача. Пропуските могат да бъдат закупени онлайн от мрежата на Ивентим.

Групата: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Петър Босанчич, Васил Панайотов, Стефан Велев, Мимито Биаи, Велислав Василев, Мазир Сула, Матеус Клементе, Алекс Фернандес, Матиас Курьор, Николай Златев, Исмаил Иса, Закария Беншаа, Мади Кета.Черно море е безспорен любимец в този дуел съгласно букмейкъра. Залози за единица на " Тича " се одобряват при коефициент 1,43. Равенството е оценено с 5,00, а възможен триумф на гостите с 8,40. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР