След десетките успешни спектакли из цялата страна, мюзикълът "Мамма Миа!"

...
След десетките успешни спектакли из цялата страна, мюзикълът "Мамма Миа!"
Коментари Харесай

"Мамма Миа!" завладява Белоградчишките скали, зрещилен спектакъл на открито СНИМКИ

След десетките сполучливи спектакли из цялата страна, мюзикълът "Мамма Миа! " изненадва публиката с първо зрелище навън. За тази цел е определено извънредно красиво и магично място, а точно - Белоградчишките скали.

Скалните форми в Западния Предбалкан се трансформират в сцена на фестивала "Опера на върховете ", който стартира на 20 юли и ще продължи до 4 август.

От 1 до 4 август Софийската опера и балет ще показа най-касовото си заглавие – мюзикъла "Мамма миа! ".

"Чакам с неспокойствие да изиграем спектаклите в подножието на скалите, ще бъде магично! ", показа артистът и артист Владимир Михайлов пред TrafficNews.

Самата сцена е построена в историческата цитадела "Калето ".

Миналата година бяхме там за първи път. За страдание, поради неприятните прогнози на времето играхме в една спортна зала. Въпреки това залата се изпълни и беше ужасно, описа още Михайлов.

В хитовия театър с музика на АББА вземат участие още Орлин Горанов, Весела Делчева, Деница Шопова, Люси Козарева, Ники Сотиров, Симеон Владов и други.

Спектаклите са част от двумесечното лятно турне на "Мамма миа! " из страната, което ще премине през Сандански, Белоградчик, Албена, Варна, Созопол, Пловдив и София.

Около 700 фенове на оперното изкуство ще могат да се любуват на оперите "Трубадур " на Верди, "Кармен " на Бизе и "Турандот " на Джакомо Пучини.














Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР