След четири годишна пауза, американската певица Kesha се завръща на

...
След четири годишна пауза, американската певица Kesha се завръща на
Коментари Харесай

Излиза новият албум на Kesha

След четири годишна пауза, американската певица Kesha се завръща на музикалната сцена с идния си солов албум. Проектът, озаглавен " Rainbow ", излиза на 11/08 и се издава у нас в деня на международната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в цензурирана и нецензурирана версии.

На 28-ти юни Kesha пусна и трета ария от идния план - " Learn to Let Go ". " Rainbow " излиза след суперуспешния дебютен албум на певицата " Warrior ".

" За мен " Learn to Let Go (Научи се да продължиш) не е единствено заглавие на ария. Това е мотото на живота ми през последните няколко години, защото трябваше да се науча да се освободя от предишното и да не разрешавам да продължава да ми въздейства. Научих се да се оправям с гнева и болката, тъй като в случай че човек ги държи прекомерно дълго в себе си те стават отрова за самия него. Разбрах, че когато ти се е случило нещо неприятно, единственото вярно решение е да го преодолееш, да не " оставаш " при него и да продължиш напред ".

" Learn to Let Go " e написана от Kesha, майка й - Pebe Sebert дружно с копродуцента Stuart Crichton. Песента е в мид движение и е персоналната изповед на певицата. Видеото ни води в детството на Kesha като са употребявани фрагменти от персоналния й списък: моменти от разнообразни фамилни празници, коледни тържества, първи стъпки в танците и други

ВИДЕО:

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР