След 60 години в киното носителят на режисьорски и почетен

...
След 60 години в киното носителят на режисьорски и почетен
Коментари Харесай

Робърт Редфорд слага край на актьорската си кариера

След 60 години в киното носителят на режисьорски и почетен "Оскар " и създател на филмовия фестивал "Сънданс " Робърт Редфорд е подготвен да прекрати актьорската си кариера, оповестяват Агенция Франс Прес и Контактмюзик.

Преди две години Редфорд съобщи, че ще приключи изявите си пред камера, когато завърши работа над идните си планове. До излизането на най-новия му филм "The Old Man & The Gun " остава малко повече от месец и ветеранът счита, че с него идва и моментът да се отдръпна като артист.

"Никога не казвай в никакъв случай. За себе си обаче съм стигнал до заключението, че във връзка с актьорската ми активност краят настъпи. Занимавам се с това от 21-годишен и мисля, че съм дал премного ", споделя 81-годишният Робърт Редфорд, представен от "Ентъртейнмънт уикли ".

Редфорд, който сполучливо се изявява и като режисьор, преди е споделял, че когато се отдръпна от актьорството, ще се концентрира върху работата си зад камера.

Сега обаче той към този момент не наподобява толкоз уверен. На въпрос дали откакто прекрати актьорската си активност ще продължи да се занимава с постановка, Робърт Редфорд дава отговор: "Ще забележим ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР