След 4 години в опозиция БСП трябва да има явен

...
След 4 години в опозиция БСП трябва да има явен
Коментари Харесай

Миков не очаква нищо хубаво за БСП

След 4 години в съпротива Българска социалистическа партия би трябвало да има очевиден превес над ГЕРБ и обрисувани и забележими съдружни сътрудници, сподели пред Канал 3 някогашният водач на партията Михаил Миков.

Според него в този момент Българска социалистическа партия ще би трябвало да прави компромисни партньорства. Сега се обрисува една огромна фрагментация на Народното събрание, сподели още социалистът.

Политически план на президента няма да бъде здравословен за Българска социалистическа партия, безапелационен е Михаил Миков. Той съобщи, че концепциите за президентска република са нездравословни за страната.

Михаил Миков изясни, че 4 години се е помпала вътрешнопартийната настройка, че който не е склонен с Нинова, значи е от ГЕРБ. Според него председателката на партията дума не е отворила за какво Българска социалистическа партия не стои устойчиво като опция, а обществото приказва за Слави Трифонов, за президентски планове, за Мая Манолова. Той е уверен, че съзнателно се е бламирал Националният съвет, с цел да не се направи финансов доклад.

Михаил Миков ще си даде отказ от Националния съвет, с цел да на тежи като " вътрешна съпротива ". " Основната цел е да се овладее Националния съвет, ами дано си го овладеят ".

Миков не счита, че ще има предварителни избори. Той напомни, че колкото и мощни да са митингите, предварителните избори се състоят при загуба на парламентарно болшинство, а не директно поради митинги. ГЕРБ сега е парламентарно консолидиран.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР