След 2009 година България няма посока, няма цели, няма приоритети.

...
След 2009 година България няма посока, няма цели, няма приоритети.
Коментари Харесай

Карадайъ: Мисията ни е да сме пазители на целостта

„ След 2009 година България няма посока, няма цели, няма цели ”. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ от Ардино. Той акцентира, че страната ни се следи „ оттегляне в полето на правата и свободите, рецесия на демокрацията, рецесия на държавността, междуличностна война на персоните в институциите, което докара и до политическа рецесия ”.





Демокрацията се върна 30 години обратно. Държавният уред е зависещ в слугинаж на ГЕРБ, с цел да създава избирателен резултат и да възпроизвежда властта на ГЕРБ, има слепване на една партия с държавния уред, безапелационен бе Мустафа Карадайъ. Той акцентира, че Движение за права и свободи предизвести за това и напомни думите на почетния ръководител на Движението Ахмед Доган, че най-страшното е мутризацията на политиката. От 2009 година изобличаваме този развой, посочи водачът на Движение за права и свободи.



Мустафа Карадайъ още един път акцентира важността  и задачата на партията. „ Мисията ни е  да сме пазители на целостта, да сме поръчител на мира, стабилността и сигурността “, сподели Карадайъ.

Президентът на евролибералите Илхан Кючюк изрази убеждението си, че „ мисълта за съграждане, което се основава на цели и явен проект е на европейско равнище ”. И посочи:  „ Затова Движение за права и свободи има проект, който да ни изкара от рецесията - икономическа, обществена и политическа, проект за развиване. “

„ Трябва ни механизъм, които се основава на опита на Движение за права и свободи в локалната власт, поддръжката в Народно събрание, тъй като е належащо да бъдат изковани нови закони от експерти  и нужната политическа поддръжка “, съобщи още Кючюк.

По-рано денем централният избирателен лъч се срещна с членове и симпатизанти на партията в Джебел и  Кирково.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР