Славия записа трета победа в последните си пет шампионатни мача

...
Славия записа трета победа в последните си пет шампионатни мача
Коментари Харесай

"Славия" затвърди прогреса си с успех над "Дунав"

Славия " записа трета победа в последните си пет турнирни мача и продължава възхода си напоследък, откакто надигра с 3:0 " Дунав ". След провалянето от " Лудогорец " при започване на септември белите завоюваха 10 точки и се изкачиха до деветото място. За следващ път русенци разочароваха като посетители и не престават пъкъл имат единствено един триумф на открито, реализиран в първия кръг.

Тимът на Веселин Великов, който беше приятната изненада през предишния сезон в този момент има единствено девет точки от 12 мача. Точни за " Славия " на стадион " Васил Левски " бяха Стефан Велков, Иван Минчев и Ивайло Димитров.

Стефан Велев откри в 12-ата минута след доста хубава офанзива на белите. Абуд центрира отляво Чикози Мба смъкна топката, а халфът се разписа с удар с левия крайник.

" Дунав " нямаше отговор на офанзивите на " Славия ", а със съществени пропуски се регистрираха Андреа Христов и Иван Минчев. Госите от Русе осъществя първата си по-сериозна офанзива едвам в 30-ата минута, само че и тя не докара до нищо.


© LAP.bg

" Дунав " има единствено една победа като посетител през този сезон, реализирана в първия кръг.

Вместо това единствено две минути по-късно " Славия " осъществя втори гол, с който значително реши развоя на конфликта. Вратарят на русенци Станислав Антонов не се намеси добре след центриране на Мба и от няколко метра Минчев нямаше проблем да удвои.

След ппочивката нямаше толова доста рискове пред двете порти като " Славия " продължи да бъде по-активния тим. Четвърт час преди края белите означиха и трети гол, който беше дело на Ивайло Димитров. Нападателят на националния тим се разписа след подаване на Абуд и макар, че беше с близо метър зад отбраната в състояние на засада, рефеите зачетоха гола му.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР