Славия привлече бившия футболист на Локомотив (Горна Оряховица) Юлис Ндонг

...
Славия привлече бившия футболист на Локомотив (Горна Оряховица) Юлис Ндонг
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ: Славия подписа с уволнен дисциплинарно, изгони играча с най-дългото име

Славия притегли някогашния футболист на Локомотив (Горна Оряховица) Юлис Ндонг и освободи играча с най-дългото име в „ А ” група -  Тодорис Папоутсогианопулос, разбра БЛИЦ СПОРТ.

Ндонг игра предишния сезон в родния хайлайф с екипа на горнооряховския отбор, само че по-късно беше уволнен оттова поради отсъствие на тренировки. Срещу футболиста от габонски генезис и с френски паспорт дори беше заведено дело във ФИФА.

Ндонг обаче съумя да впечатли с изявите си на терена с фланелката на Локо (Горна Оряховица) и още тогава е попаднал в полезрението на Златомир Загорчич. В последна сметка желанието на треньора Юлис да премине в Славия бе осъществено през днешния ден.
 
В същото време „ белите ” прекратиха контракта на гръцкия бек Тодорис Папоутсогианопулос, именуван по-кратко Тео. Младокът направи доста мощна лятна подготовка със Славия и си обезпечи договор. След това обаче формата му спадна и откакто изигра единствено два мача от началото на сезона, се стигна до бързата му разлъка с най-стария столичен клуб.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР