Славиша Стоянович ще бъде и треньор, и спортен директор при

...
Славиша Стоянович ще бъде и треньор, и спортен директор при
Коментари Харесай

Славиша Стоянович иска "Левски" да играе "дисциплиниран рокендрол"

Славиша Стоянович ще бъде и треньор, и състезателен шеф при завръщането си в " Левски ". Това съобщи мажоритарният притежател Наско Сираков при представянето на словенеца, като изясни, че официално " сините " не могат да назначат Стоянович за треньор, до момента в който не изчистят връзките си с Петър Хубчев.

" Много позвънявания получих с въпроса дали съм вманиачен, тъй като моментът е сложен и " Левски " няма пари. Има нещо доста по-силно от парите - има страст, има почитание към хората, които обичат " Левски ", сподели Стоянович пред публицистите.



Той е безапелационен, че в този момент не е време за огромни думи, а за работа. Иска да вижда " порядъчен рокендрол " на терена.

" В нито един миг Славиша не е поставял условия. Неслучайно ваши сътрудници в Сърбия написаха, че щом се захваща с " Левски " в този миг, той е мазохист. Истината е, че Славиша извънредно доста обича " Левски ". Явно се е заразил преди две години от " синята " концепция. Лично той счита, че има незавършена работа в нашия клуб. Най-лошото е, че попада в извънредно тежък миг, имайки поради извънредно огромния брой заболели играчи с ковид. Явно това е част от тестванията, на които би трябвало да бъде подложен нашият клуб ", сподели мажоритарният притежател Наско Сираков.

Снимка: Lap.bg

" Щастлив съм, че съм тук. Знам, че е доста тежък интервал. Лесно взех решението, уповавам се да имаме почитание един към различен, да изведем " Левски " на верния път и да се вдигнем на по-горна позиция. Не е време за тежки думи, мъчно е, фланелката на " Левски " тежи. Има терзания, обикновено е, само че би трябвало да се трудим. Гледам на това като огромен късмет да свърша работата ми, която не съумях в моя първи мандат. ", продължи Стоянович.

" Много сложна е обстановката с ковид, процесите са сложни. При най-хубавия сюжет се събираме на 19 ноември с играчите, които са с националния тим. Всеки ден би трябвало да работим крачка по крачка, да забележим кои са здрави. Не знам дали ще има мач с ЦСКА и какво ще става. Рано е да приказваме. До момента проучих всичко на компютър, едно е обаче на екрана, друго е на терена. Има доста нови играчи, ще изчакам да ги видя всички в игрова конюнктура. Със сигурност тимът би трябвало да бъде по-компактен. Трябва да имаме повече сила, експанзия. Не е елементарно да се носи фланелката на " Левски ", както към този момент споделих. Ситуацията на всички места във футбола е тежка в този момент. Трудно ми е, че тези 14 дни няма да мога да работя пълноценно с футболистите. Искам да съм оптимално съсредоточен върху работата ми. Договорът ми с " Левски " е за 2 години, очаквам да пристигна моят помощник от Любляна през декември. "

Снимка: Lap.bg

" Няма гаранция, че оставам 2 години, може повече, може по-малко, това е обикновено. Зависи от задачите на клуба и от резултата. Сега би трябвало да сме спокойни, консолидирани, не е моментът за огромни думи, ще мислим за другия сезон. Това е животът, би трябвало да се концентрираме. В петък няма да кажа нещо ново на играчите, ще изчакам да се върнат играчите от националния тим. Ще ги срещна с разпоредбите, философията ми. Стилът ми е " рокендрол ", няма смяна. Искам " порядъчен рокендрол " на терена. Ако би трябвало да съм почтен, желая повече от всички. Всеки мач футболистите на " Левски " би трябвало да дават 100% от опциите си. Всички би трябвало да дават повече ", сподели новият ментор на " сините ".
Снимка: Lap.bg
Славиша Стоянович бе отпред на " сините " сред август 2018 и януари 2019 година и водеше отбора в 20 мача, в които реализира 13 победи, 1 тъждество и 6 загуби.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР