Славин Славчев е благодарен най-много на своята майка! Два дни изминаха

...
Славин Славчев е благодарен най-много на своята майка!
Два дни изминаха
Коментари Харесай

От неувереност до триумф! Славин Славчев посвети победата си в „Като две капки вода“ на…

Славин Славчев е признателен най-вече на своята майка!
Два дни изминаха от успеха на  Славин Славчев в „ Като две капки вода “ , само че за него ще се приказва още дълго. Рокаджията потегли несигурно и страхливо в шоуто, а най-после всички го приветстваха на крайници.

Един човек обаче най-вече го е подкрепял и това е била майка му. Тя постоянно му е давала сили и му е повтаряла какъв брой се гордее с него.

Именно на нея артистът посвещава триумфа си в предаването за фалшификати. Това е дамата, която всеки ден му е давала сили в тези три месеца.

Майката на Славин постоянно е била компактно зад него. Тя е преподавател по БЕЛ и съумява да му съобщи любовта към литературата, тъй като синът й приключи право, където се влиза с изпити по литература и история.

Любовта си към рока пък той е наследил от татко си, който работи в спедиторска компания. Всичко почнало още преди над 15 години, когато двамата слушали шлагери на Whitesnake и Uriah heep.

Славин Славчев се оформи като едно доста харесвано от хората лице. Той завоюва „ Х Фактор “, а в този момент го стори и с „ Като две капки вода “.

Майка му не спря да плаче в публиката. Тя се пръскаше от горделивост и разумно той посвети навръх нея триумфа си.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР