Слави Трифонов се завърна с гръм и трясък на сцената!

...
Слави Трифонов се завърна с гръм и трясък на сцената!
Коментари Харесай

Двойник на Слави! Как взриви страната

Слави Трифонов се завърна с гръм и тропот на сцената! Уникален подражател и двойник на Дългия взривява кръчмите в цялата страна и подвига на крайници всички от масите. 40-годишният Младен Кирилов копира Слави до най-малкия подробност - излиза на сцената с кожени облекла и черни очила, бръсне постоянно главата си, поставил е същите обеци като Дългия и даже се плези като него

Маниерите са изпипани до съвършенство, а гласът на имитатора е съвсем като този на Трифонов. Понякога Младен сяда на стол, както прави Слави на последните си концерти.
-->
Кирилов стартира да имитира Трифонов още от възпитаник и последователно схваща, че нещата му се получават все по-добре. Имитаторът докарва безусловно същия тембър като на Слави и постоянно гласът му не може да бъде друг от оригинала. Публиката е разчувствана, веят се български байраци.

" Пея песните на Слави, откогато се помня - споделя Младен пред " България Днес ". - Когато излезе албумът " Едно ферари с цвят червен " през 1997 година, направих инструментали и започнах да се практикувам върху тях. Видях, че с времето и практиката почти се получава. Тогава бях 7 клас. Няма ария на Слави, която да не знам наизуст.

Публиката най-вече се радва на огромните шлагери - " Ад и Рай ", " Студио Х ", " Жива рана ", националните - " Кога зашумят шумите ", " Капитан Петко Войвода ".

Младен има персоналното позволение от Слави и " Ку-ку бенд " да извършва песните им. Хората на Трифонов добре познават имитатора и постоянно се засичат с него. В един интервал двойникът е всеки ден измежду публиката на " Шоуто на Слави " и съвсем не пропуща концерт на " Ку-ку бенд ".

" Със Слави се познаваме персонално, пял съм пред него - споделя Кирилов. - В началото ме гледаше с съмнение, само че по-късно ме хареса. Той няма нищо срещу да извършвам неговите песни и имам позволение за това. От " Ку-ку бенд " също добре знаят кой съм. Но аз съм малко свенлив и виждам да не влизам в персоналното пространство на хората. Със Слави да вземем за пример нямам фотоси. "

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР