Слави Трифонов се появи с много саркастичен коментар в мрежата.Лидерът

...
Слави Трифонов се появи с много саркастичен коментар в мрежата.Лидерът
Коментари Харесай

Огън от Слави! Каква работа намери на Лорер

Слави Трифонов се появи с доста подигравателен коментар в мрежата.

Лидерът на " ИТН " изригна с подигравателен коментар след отхвърлената кандидатура на оферти от " ПП-ДБ " за еврокомисар Даниел Лорер.
-->
Ето какво написа по този мотив Слави Трифонов в персоналния си профил във фейсбук: 

" Кандидатурата на Даниел Лорер за еврокомисар не мина. Като цяло беше необичайно и унизително да имаме две кандидатури. Урсула фон дер Лайен желае жена за комисар. От Политическа партия очевидно не са разбрали и изпратиха Лорер. Или пък са разбрали,че Лорер е жена. Всъщност, в този момент разбирам за какво на всички места тикат жена му на Лорер – тъй като Урсула желае жена. Както и да е. Става ми ясно, че непременно търсим особено място за Лорер, тъй като в “Труд ” прочетох, че в този момент пък щели да го предложат от Политическа партия за гуверньор на Българска народна банка.

 Затова аз имам предложение. Ако не изберат Лорер за гуверньор на Българска народна банка, предлагам да го изберат за инспектор в БДЖ или в краен случай – ресторантьор на Черно море. Аз съм сигурен, че в случай че впрегнем старания, ще намерим място на Лорер и ще се кротне страната, тъй като всички търсим работа на Лорер. Ще му намерим работа и нещата ще потръгнат! Да живее Лорер, експертът за всяка работа! Да живее и жена му! "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР