Слави Трифонов проговори в първото си интервю пред Българското национално

...
Слави Трифонов проговори в първото си интервю пред Българското национално
Коментари Харесай

Волгин: ИТН вече победи ГЕРБ

Слави Трифонов проговори в първото си изявление пред Българското национално радио. В предаването „ Политически неточно “ водачът на „ ИТН “ разгласи, че ще отговори след изборите на въпроса дали желае да бъде министър председател.

Пред Петър Волгин той разкри и политическите си убеждения като се дефинира за десен реакционер, чиято упоритост е „ направеното от ГЕРБ да бъде изчегъртано “.

Запитан дали с това изявление Слави Трифонов направи поръчка за мястото на ГЕРБ в българската политика, Петър Волгин разяснява: „ Мисля, че с това изявление направи следващата крачка в тази тенденция, тъй като няма смисъл да правиш подобен план, в случай че просто искаш да бъдеш някакъв вид брокер, някакъв разпределител, нещо да зависи от теб частично”.

Според Волгин Трифонов не е сюрпризиран от триумфа на " ИТН ", а той и хората в партията доста добре знаят какво желаят и те се явяват на избори, с цел да завоюват.

Журналистът има вяра, че всеки може да се занимава с политика, като няма огромно значение какво си приключил, а е нужно да имаш нюх за политика, образец за това е и министър председателят Бойко Борисов.

" Моята прогноза, е че тази партия ще завоюва предварителните избори, в случай че успее да убеди болшинството от анти-ГЕРБ електората, че си заслужава да заложат главно на нея ", уверен е Волгин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР