Слави Трифонов някой трябва да го пита защо стоя толкова

...
Слави Трифонов някой трябва да го пита защо стоя толкова
Коментари Харесай

Мартин Карбовски: ПП управляват през компромати за тези, които не им ходят по свирката

" Слави Трифонов някой би трябвало да го пита за какво заставам толкоз дълго в тази коалиция, в случай, че множеството му назначения не бяха одобрявани от никого. Защо толкоз самообладание извади Слави, с цел да получи едно нищо, а най-после и да се окаже отговорен, че разпада хубавата им коалиция ".

Това сподели пред БНР журналистът Мартин Карбовски и добави:

" Кирил Петков се опита да продаде Македония и Слави Трифонов си удържа на думата. Натискът беше американски и европейски. Това Дългия (Станислав Трифонов - б.р.), в случай че го разреши, ще да е народен изменник.... След 100 дни към този момент е ясно, че хората, които пристигнаха на власт, са просто едни усмихнати еничари на американската посланичка. За 30 години до момента не съм виждал толкоз комфортно за американците българско държавно управление. Това хората го усетиха и тези бяха намразени по-бързо от всички останали, които бяха намразени през тези 30 години ".
Според Карбовски Политическа партия " ръководят през компромати и то не за някой провинил се, а компромати за тези, които не им вървят по свирката ".

Журналистът предвижда, че следват предварителни избори.

" Хората започнаха да мечтаят назад за Бойко Борисов. Борисов беше апаш, тия (ПП) са лъжци, а ние сме по средата ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР