Слави Трифонов хвърли нови бомби в мрежата!Как би коментирал най-голямата

...
Слави Трифонов хвърли нови бомби в мрежата!Как би коментирал най-голямата
Коментари Харесай

Нови бомби от Слави! Срещата с Петков

Слави Трифонов хвърли нови бомби в мрежата!

Как би коментирал най-голямата спекулация в пътищата. Кирил Петков и Асен Василев са почнали да изплащат всичките средства по инхаус поръчките, а и освен това. Ще индексират поръчките, за да дадат още повече пари. 
-->
Така Тошко Йорданов се обърна към Слави Трифонов в клип, който бе оповестен в профила на водача на партията " ИТН ".

След това Трифонов разкри за странна и любопитна среща с Кирил Петков в офиса му. 

" Те пристигнаха тук, отпред с Кирил Петков, в този офис. Той застана, когато бяхме дружно в коалиция, и каза, че желая да нахраня четири дебели бебета. Аз го погледнах необичайно, нямаше никаква логичност. Явно беше метафора. Аз по този начин и не разбрах какво желае да ми каже. Казах нещо в жанр: Ти да не си се побъркал, какво искаш да ми кажеш?

Аз му казах, че какъв съм, с цел да заплащам каквото и да е. Има си министри, закони. Аз не съм плащач. Плащам единствено на моите чиновници. Нямам визия защо приказваш. 

А той: Ти искаш да ги платиш и по този начин да нахраниш корупцията в България, само че ние ще сложим комисия в Народното събрание и ще спрем да можеш да плащаш тези пари ", преразказа срещата Слави.

При това той съобщи, че Петков се е опитал да го заплаши със мощ, само че той не е реагирал. 

" Понякога човек, когато се усеща безпомощен, е в положение да взема решение да използва физическа мощ. Аз, с цел да се държа възпитано, а и той беше министър председател, прекъснах срещата с нежеланието да не преставам подобен вид диалози и по този начин спасих Петков от физическа разпра, тъй като той нещо не е вред душевен, с цел да приказва тези неща ", описа Трифонов. 

" Ситуацията бе такава. Ти си спомняш, че в Народното събрание на министър бе поставена една комисия, дори две комисии. Парите бяха при индивида, който в този момент също е финансов министър. Така не бе даден нито един лев за пътища и в този момент те са в дупки. Не се заплати нито стотинка на хората, които са си били изпълнени договорите ", напомни водачът на Има Такъв Народ. 

" Сега обаче ще им се заплати и тези хора, го вършат това нещо с ясната цел да откраднат пари ", безапелационен бе Слави. 

" Това, което се случва е непоносимо и е повече от непоносимо, както написах по-рано през днешния ден във Facebook. Същите тези корупционни практики са отворени. Човекът, който е отпред на районното министерство освен ще заплати парите, само че и с лихви. 11 депутата, и 111 да имаме, няма да се смени нашето отношение към цялата тази обстановка ", отсече Трифонов.

" Дали някой ще го разбере, дали някой ще го проумее? Има закони, правила, има резултат, когато нарушаваш законите и крадеш. Това рано или късно ще стане ясно. И тогава тези хора, вместо да хранят бебета, ще хранят ония в пандиза, дето споделя в този момент аз ще съм ти майка ", закани им се той. 

Тогава Тошко му напомним, че, съгласно Кирил Петков, той е изискал един милиард. 

" Кирил Петков е измамник. Нито съм се обаждал, нито съм му желал. Трябва да питаш Петков. Нали сте депутати. Питай го, възпитано: Вие за какво казахте, че тогава, че Слави ви се е обадил и е желал един милиард? Къде е този милиард?

Ако мен ме питаш, в горното джобче на Асен Василев. Това е просто смешка, макар, че не е тъкмо смешка. Истината е такава.

Позволявам си да приказвам по този метод, тъй като не съм станал политик, с цел да ми употребяват личността такива недоразумения като Петков и Василев. Аз съм направил това, тъй като считам, че човек би трябвало да поема отговорност и за други хора ", изясни Трифонов. 

" Няма да спра, нито да ги осветявам, нито да споделям нещата такива, каквито са. Рано или късно ще паднат в клопката, които сами са си го сложили ", бе безапелационен той. 

" ГЕРБ желае да бъде изпран Борисов. Борисов в този момент е спокоен. Няма го Гешев, който му прави проблеми. Бойко стана другар с този, който го арестува. Аз знам. Сега са биз-бизе. Цялата тази гнусна сглобка, резултатът ще бъде хитрата сврака с двата крайници. Ще паднат в клопката, колкото и да се обичат. Няма метод да не бъдат хванати, и Бойко Борисов, и неговите приятели ", пророкува Слави. 

Сега те са в коалиция с ГЕРБ. Имаме ли съображение да считаме, че Политическа партия дружно с ГЕРБ ще крадат тези пари? - попита Тошко Йорданов. 

" Няма различен метод, ще го обяснят, че е за България, с цел да има автомагистрали, те са положителните, същинските сили, почтените. Това са нелепости. Нали приказваха същите работи за ГЕРБ, а в този момент почтените се събраха с нечестните. Какъв е резултат от този брак - недъгав. Няма друга причина да вършат всичко това, с изключение на те да са лицето на корупцията с белите якички ", отсече Слави. 

" До някъде познавам Петков и Василев. Провеждал съм срещи с тях в твое наличие. Ти какво видя? " - попита Слави Тошко. 

" Нагли и откровени лъжци. Единия е безочлив и лаком, другия е гламав и безочлив ", отвърна му той. 

" И аз по този начин ги видях ", сподели Слави. 

" Интересни са хората, които гласоподават за тях, каква душeвност и морал би трябвало да имаш, попита Слави. Как може да се оправдае това те се събраха с оня, който арестуваха, тъй като той бе лицето на корупцията. Те се събраха и в този момент дружно ядат от корупцията. Как може да оправдаеш това? ", попита се самичък себе си Слави.  

" След като си се събрал с най-корумпирания, би трябвало да се самоунищожиш. И двете партии да се взривят. Целта е да спасим България, Зеленски? Аз съм евроориентиран. Аз съм с цел да даваме оръжие на Украйна, че Русия е агресор, за съм да пристигна еврото. Това е мое персонално разбиране, само че метода по който го вършат ме изпълва с омерзение. Толкова са жалки по метода, по който слугуват ", установи Трифонов. 

" Поведението със Зеленски беше унизително. Правилно е да се поддържа Украйна, само че метода по който се държах българските политици. Няма целуване тука, има олизване. Ако може ще се вмъкна в тез посредством целувка. Трябва с достолепие. Ако имаш такова, другояче правиш такива работи ", изрази мнение водачът на Има Такъв Народ. 

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР