Слави Трифонов е влюбен! Новата тръпка на Дългия, който още

...
Слави Трифонов е влюбен! Новата тръпка на Дългия, който още
Коментари Харесай

Тайна тръпка: Излязоха наяве подробности за жената до Слави – студентка, запознали се чрез…

Слави Трифонов е влюбен! Новата тръпка на Дългия, който още е в листата на най-желаните богати ергени на България, е на половина на възрастта му.
За новата жена до Трифонов се знае единствено, че е студентка по маркетинг, а двамата се срещнали посредством общи сътрудници от малкия екран „ Седем осми “. За връзката им са наясно единствено отдадените към кръга на Дългия, предава България Днес.
Последната му половинка – младата фитнес инструкторка Мартина Джорджевич, се раздели със Слави след повече от 5 години взаимен живот. Хубавицата непрекъснато се оплаква, че живее в „ златна клетка “, което в последна сметка поставя завършек на връзките й с шоумена.
Джорджевич е втората съдбовна жена в любовния бележник на Слави, която се споделя Мартина. Преди нея шоуменът живя дълго време на фамилни начала с танцьорката от балет „ Магаданс “ Мартина Огнянова. Понастоящем тя пък е омъжена за треньора по бокс Коко Колев, от който има две деца.
Единствената някогашна възлюбена, с която Дългия се чува и през днешния ден, е психоложката Маги Ангелова, която е в течение и на следващото му влюбване.
Именно новата тръпка прави благополучен Слави, който още веднъж бил влезнал „ във фаза продуктивност “ и шашкал сътрудниците си с позвънявания и разбори денонощно.
„ Сега вършим кастове и търсим водещи на предаването „ Бягство към успеха “, което ще тръгне по Би Ти Ви лятото или есента. Спрели сме се на профил на мъж, харизматичен и с подарък слово. Много е мъчно, тъй като минахме много известни имена, само че множеството са изтъркани и Трифонов не ги желае “, споделят хора от екипа.
За ролята на водещ на играта-шоу хората към Слави доста харесвали артиста Димитър Маринов.
„ След толкоз години в Холивуд започнах да пострадвам за сцената. По душа, по сърце, по схващане, по избор най-много аз съм театрал. “ Това уточни артистът като пояснение на концепцията да направи собствен моноспектакъл, който да играе и в Съединени американски щати, и в България. Той бе и специфичен посетител на церемонията по връчването на премиите „ Икар “, а от през вчерашния ден стартира да прави актьорски уъркшопове в Народния спектакъл. Маринов в действителност дълго време ще остане в България.
Колкото до Люси Дяковска, която е другата спрягана за водещ, двамата със Слави са от Плевен и се познават доста добре. През февруари певицата завоюва най-гледаното шоу в Германия – „ Аз съм звезда, измъкнете ме отсам “. В предаването тя прекара седмици в австралийската джунгла с конкуренция от 12 световноизвестни персони и рискови прекарвания. Певицата завоюва премията от 100 000 евро, а сега немска телевизия снима документален филм за нея.
„ Преди години Слави безусловно ми избави живота. В доста значим миг ми даде кураж да не се отхвърлям от фантазията си и да стана певица. Пак той направи допустимо излизането ми на българската сцена “, разкри преди време Дяковска.
С днешна дата двамата с Дългия остават другари.
Освен новината за красивата млада дама, която е завладяла сърцето на водещия, Трифонов е засилил и бизнес фронта си.
В момента той прецизира къде да бъде предизборната акция на партията му „ ИТН “, която също се готви за избори тази година. Той счита да направи концерт дружно с „ Ку-ку бенд “ в „ Арена Армеец “ или на Националния стадион „ Васил Левски “.
Слави даже обмислял този път да се яви в листите като народен представител и да влезе за малко в бъдещия парламент.
Пет години откакто напусна с гръм и тропот Би Ти Ви, Трифонов се завърна на бял кон и в нейната стратегия. Неговата компания ще прави втори сезон на надпреварата „ Бягство към успеха “, което през 2009 година беше снимано като план на „ Шоуто на Слави “.
Продуцент на предаването с днешна дата ще е Евгени Димитров-Маестрото.
Това е огромното завръщане на Слави Трифонов в Би Ти Ви, което при положение на триумф най-вероятно ще бъде последвано от още планове. То идва единствено четири месеца след завръщането в малкия екран на програмния шеф от нейните златни години – Апостол Пенчев.
Възстанови се от счупването на ставата
През 2009 година Слави Трифонов претърпя сериозна интервенция след рухване, когато счупи лявата си тазобедрена става. Случката се получава след падение в банята на концерт в Стара Загора. „ Имам гвоздей в крайници към този момент, само че се усещам по-добре “, показа след интервенцията Дългия.
Операцията се оказала несполучлива. Следва дълъг период на рехабилитации и нови интервенции. Малко по-късно се оказа и че Дългия има неврит на окото. За него показа самият той. „ Атрофира една част от нерва и по този метод аз в централната част на окото не виждам от този миг – показа Слави и добави: „ Но мозъкът привиква и общо взето, го компенсираш. Виждам малко в периферията “, изясни Слави. Оттогава той постоянно е със слънчеви очила. С днешна дата Трифонов към този момент е добре, възобновен и подготвен с нови сили да се заеме с плановете си.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР