Слави Трифонов е поставил забрана на Крисия да има телевизионни

...
Слави Трифонов е поставил забрана на Крисия да има телевизионни
Коментари Харесай

Крисия се освободи от Слави

Слави Трифонов е сложил възбрана на Крисия да има телевизионни изяви шест месеца след прекратяването на контракта им.

Това описа пред България Днес Марин Тодоров, татко на надарената певица. Изпълнителката и Дългия завършиха професионалните си връзки през месец май м.г., само че перипетиите за Крисия не престават и по-късно.

Певицата е задължена през идната половин година да няма изяви в други малките екрани. И се пробва прецизно да съблюдава рестриктивните мерки през всичките месеци, написа България Днес.

„ Едва след Нова година Крисия се почувства в действителност свободна и към този момент може да мисли за лични планове. Преди това трябваше да съблюдава шестмесечното ограничаване “, разяснява Тодоров. Той прецизира, че с екипа на предаването са се разделили без драми и остават с положителни усеща един към различен.

В момента Крисия приготвя нова ария, която се чака да пусне напълно скоро в общественото пространство. Парчето е съпроводено от забавен видеоклип. Песента е в естраден жанр и няма допирни точки с частите, които пускат тийнсензациите Гери-Никол и Тита.

14-годишната надарена певица от няколко месеца живее и учи в София и към този момент е привикнала с живота в огромния град, само че майка й постоянно е при нея, с цел да не е сама.

Тази седмица водещият разгласи в предаването си, че отново търси надарени деца. „ Ако вашето дете пее добре, запишете го в нашия нов ефирен план Нова звезда. Необходимо е да е на възраст до 14 година в това число. Сигурни сме, че вашето дете е благосъстояние. Нека го разбере цяла България! “, оповестиха от шоуто.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР