Слави Трфонов е уморен и все по-често мисли за времето,

...
Слави Трфонов е уморен и все по-често мисли за времето,
Коментари Харесай

Изненада! Ключово решение на Слави Трифонов?

Слави Трфонов е изтощен и все по-често мисли за времето, в което ще се отдаде на човешките наслади от живота, написа седмичникът " Филтър ", базирайки се на хора от най-тесния кръг на шоумена.

Предстоящите избори на 2 октомври щели да са лебедовата му ария. Той си давал сметка, че без него планът " ИТН " ще западне. Затова решил да е деен още месец и половина, поради лоялните му хора от екипа и партията. След това щял да излезе в политическа пенсия, изясняват от седмичника.

Слави се колебаел дали на излизане от дейната политика да не направи радикални промени в Има Такъв Народ. Станислав Балабанов да смени Тошко Йорданов като острие на партията Слави получил като съвет от водещи социолози.

Той е правилен на Трифонов и отглеждан от екипа му от няколко години. Засега остава мистерия дали Трифонов ще направи тази рокада. Имало опция партията да бъде ръководена от двама водачи с идентични пълномощия по модела на Вътрешна македонска революционна организация, управителен от триумвират, написа вестникът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР