Сладка изненада за наследника си спретнаха Светлана и Християн Гущерови

...
Сладка изненада за наследника си спретнаха Светлана и Християн Гущерови
Коментари Харесай

Тънат до шията в богатство: Гущерови купиха замък на Доброми...

Сладка изненада за наследника си спретнаха Светлана и Християн Гущерови на 2-рия му рожден ден. 
  
За дребния Добромир Гущеров е бил отцепен целия ресторант " Лебед " край Панчаревското езеро. По традиция празненството е било тематичен - с обичаните анимационни герои на рожденика - Мини и Мики Маус. За рожденика родителите му са поръчали дизайнерска триетажна торта под формата на голям палат с кули, като от филмче на " Дисни ". В мрежата шушукат, че това е нищо на фона на благосъстоянието, в което тъне двойката, и че като нищо биха могли да си разрешат и същински палат.
 
Частното празненство не е минало без нормалните ВИП-гости. Сватовникът на Гущерови - Азис, се появи от стори в Инстаграм, че и той се забавлява измежду приказните декори на тържеството. През тях се е фръцнала и Моника Валериева. На купона е бил и някогашният герой и олимпийски медалист Кирил Терзиев.
 
Щастливата мама Гущерова пък бе избрала забавен стайлинг за празника на сина си - ярко синя рокля на Борче Ристовски в композиция с бейзболна шапка. Добромир е второто дете на семейство Гущерови, след каката Анелия Добромира и преди най-малкия член - Кристиян-Валентин, напомнят от Hotnews.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР