В нощта срещу петък времето ще се задържи предимно облачно,

...
В нощта срещу петък времето ще се задържи предимно облачно,
Коментари Харесай

След поройните дъждове: Жълт код за бурен вятър утре

В нощта против петък времето ще се задържи най-вече облачно, на доста места с превалявания от дъжд. В обособени югозападни региони те ще са обилни до среднощ. След среднощ от север-североизток преваляванията ще стопират. Ще духа слаб северозиточен вятър. Минималните температури ще бъдат сред 8 и 13°.

В петък облачността ще бъде забележителна, с превалявания основно в Южна България. Над североизточните региони ще има по-съществени разкъсвания и понижения на облачността. Ще духа сдържан, следобяд в Югоизточна България и по Черноморието – мощен североизточен вятър. Времето ще е хладно, с оптимални температури сред 13 и 18°.

Над планините облачността ще бъде забележителна. Ще има превалявания от дъжд, над към 1800 м – от сняг. Ще духа сдържан, в Родопите и мощен североизточен вятър.

Над Черноморието облачността ще бъде забележителна. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от североизток. Максималните температури ще бъдат 15-16 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР