Мъж с тежка астма стартира петиция за забрана на вейпинга

...
Мъж с тежка астма стартира петиция за забрана на вейпинга
Коментари Харесай

Петицията на учителя-астматик за забрана на „егоистичното“ вейпване получава 35 000 поддръжници само за часове

Мъж с тежка астма започва петиция за възбрана на вейпинга на всички публични места – и назова тези, които го вършат, като „ егоисти “.

53-годишният Никълъс Ригс стартира да страда от лека астма, когато е на 27 години, само че през последните години се утежнява доста. Той споделя, че повишаването на броя на хората, които използват вейк е „ пораза “ и го е спряло да желае да бъде навън в кръчми и кафенета, тъй като изпаренията го карат да кашля. публични пространства, както на закрито, по този начин и навън, е събрала 35 793 подписа, откогато беше пусната в неделя, 5 май. Учителят споделя, че на хората, които не са вейпъри, им е писнало да бъдат „ изпарени “ и имат право да дишат чист въздух. Никълъс, от Бевърли, Йоркшир: „ Спря ме да желая да отивам на концерти, да седнал съм в бирарии и да седнал съм на открито в кафенета.

„ Не съм за безапелационната възбрана на нещата и всеки би трябвало да има избор да вършат каквото желаят, само че аз би трябвало да имам избора да вдишвам чист въздух и да не бъда изпарен. Не бива м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР