Нов акцент около един от скандалите, който гърми в Столична

...
Нов акцент около един от скандалите, който гърми в Столична
Коментари Харесай

Васил Терзиев наел съпругата на бивш министър от ПП-ДБ да го консултира за 5- цифрена сума

Нов акцент към един от свадите, който гърми в Столична община в последните седмици, внесе общинският консултант и лидер на листата на ГЕРБ-СДС в 23 МИР София Георги Георгиев.

В края на предишния месец той съобщи, че " Продължаваме промяната " е трансформирала Столична община в " банкомат за партийното управление и родственици на членовете на партията ". След това изясни по какъв начин с подписа на зам.-кмета Иван Василев е подписан консултантски контракт с компанията „ Инфинитус “ ЕООД.  

Скандалното в тази ситуация е, че тя благосъстоятелност на Деница Цекова - брачна половинка на някогашния районен министър в кабинета на Николай Денков - Андрей Цеков, който в този момент води листата на Политическа партия - Демократична България в Благоевград.  

„ Толкова да няма консултанти в София, да му се не види, че единствено дамата на Цеков е най-квалифицирана! ", възмути се Георгиев.  

Новият щрих е, че консултациите, които компанията на Деница Цекова е предоставила на Столична община, са коствали над 12 хиляди лв. от бюджета й. " И знаете ли кое е най-страшното - че не ги е позор! Нямат никаква защитна реакция, никакъв здрав разсъдък ", добави Георгиев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР