Кичка Бодурова слага официален край на срещите си с публиката.

...
Кичка Бодурова слага официален край на срещите си с публиката.
Коментари Харесай

Кичка Бодурова слага край на кариерата си

Кичка Бодурова поставя формален завършек на срещите си с публиката. Естрадната легенда е решила да приключи 50-годишната си музикална кариера това лято. Тя ще направи бенефиса си пред българските си почитатели през юли. „ Първата ми изява е на 3 юли в Летния спектакъл във Варна. Следват Бургас, Пловдив, Русе и т. н. “, споделя певицата, която акцентира, че с това турне се отдръпва от сцената, въпреки да е единствено на 68 години, написа Ретро.
Тя няма да следва образеца на доста от своите сътрудници, които пеят до дълбока напреднала възраст. Бодурова напълно не е изгубила форма и твърди, че гласът й звучи все по този начин кристално, само че към този момент й било време за отмора. Чувствала, че е постигнала всичко в кариерата си, а и в последните години се сблъскала с доста завист и злоба в музикалните среди в  България. Отношението към нея я огорчило надълбоко и по тази причина взела решение да измести бенефиса си с две години и да не чака 70-годишния си празник, с цел да се сбогува със сцената и многолюдната си аудитория.

Това лято Бодурова се надявала турнето й да мине без спънки, тъй като предходната година приключи с кавги и здравословни проблеми за певицата тогава тя отхвърли в последния момент да излезе на сцена в Пловдив, тъй като не бе удовлетворена от организацията на изявата. Вследствие на абсурда с екипа получила диабетен потрес. Допреди това 67-годишната певица в никакъв случай не бе признавала, че има съществени проблеми със здравето, само че в такива моменти, в които се разстройвала и ядосвала, кръвната й захар се вдигала, лицето й ставало бяло, а гласът й изчезвал.

По необясними за нея аргументи бургаската певица не е изключително долюбвана измежду сътрудниците си в сектора и постоянно й се случва да се забърква в грандиозни кавги, които влияели отрицателно освен имиджа само че и на здравословното й положение. След бенефиса си Бодурова още веднъж ще се върне в Съединени американски щати, където емигрира преди доста години. Кичка обитава в дворец за милиони в Лас Вегас от десетилетия. Там тя живее с гръцкия си брачен партньор Крис Зарпас, с който са женен от 1990 година, и с тяхната щерка Кристина.

Неотдавна Бодурова осинови и дъщерята на брат си, с цел да я вземе при себе си в Америка и да й обезпечи по-добро бъдеще.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР