SL-1200M7L, достъпен в седем цвята, отразява уличната култура, която роди

...
Коментари Харесай

Technics SL-1200M7L – юбилеен DJ грамофон


SL-1200M7L, наличен в седем цвята, отразява уличната просвета, която роди диджеите
(снимка: Technics)

Със особено издание на грамофона с непосредствено задвижване SL-1200M7L, японският бранд Technics празнува 50-годишния празник на сполучливата серия DJ грамофони  SL-1200. Новият артикул ще излезе на международния пазар като лимитирана сбирка от 12 000 бройки.

SL-1200M7L е особено издание „ Limited Edition ”, основано на модела SL-1200MK7, който беше пуснат през 2019 година, и ще се предлага в седем цвята (черен, червен, наследник, бял, зелен, жълт, бежов), с цел да отрази уличната просвета, която роди диджеите.

Тонрамото е анодирано в златист нюанс, а детайлите на горния панел имат специфична емблема с гравиран сериен номер , който съставлява модела Limited Edition. Специалните аксесоари включват поставка (мат) със златисто лого на Technics и стикер за 50-годишнината.

Моделът SL-1200M7L Limited Edition употребява електродвигател с непосредствено задвижване без вътрешност , който обезпечава устойчиво, отмерено въртене и огромен въртящ миг. Грамофонът се отличава с високочувствително и в същото време крепко тонрамо за тъкмо и точно снемане на аудио сигнала от браздата на грамофонната плоча.

Дискът с двуслойна конструкция е с усъвършенствани характерности за усвояване на вибрациите . Стабилният корпус и изолатори с висока степен на усвояване отстраняват всички трептения, даже при тежки условия на работа.

Елементите на горния панел имат специфична емблема с гравиран сериен номер
(снимка: Technics)

Сред останалите характерности са функционалност за конфигуриране на въртящия миг при пускане и скоростта на прекъсване, както и функционалност за надзор на темпото, която разрешава точно и устойчиво контролиране на темпото . Налична е също функционалност за възпроизвеждане в противоположна посока за разширение на DJ опциите. Иглата с осветяване от светодиод има висока бляскавост и дълъг експлоатационен период.

Легендарният SL-1200 започва като известен грамофон с непосредствено задвижване през 1972 година и стана най-продаваният модел с 3 500 000 кумулативни продажби в серията. Грамофонът се отличаваше с огромен въртящ миг, лекост на работа и висока надеждност.

Грамофонът получи висока оценка както от аудиофили, по този начин и от диджеи, като спомогна за развиването на DJ културата в области като електронната танцова музика. Серията продължава да бъде мощно приветствана от диджеите и през днешния ден.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР